Vegetarisk lasagne med Planti Cooking Fraiche

Ingredienser

Fyllning:
1 förpackning Färdigkokta svarta bönor
2 st Klyftor vitlök
1 msk Torkad timjan
1 msk Torkad oregano
200 g Rotselleri, riven
200 g Morot, riven
200 g Palsternacka, riven
250 g Ost, riven
2-3 dl Planti Cooking Fraiche Natural
Salt
Peppar
Övrigt
1 ask Lasagneplattor
50 g Lagrad ost, riven
Färsk rosmarin (garnering)
Smör / Olivolja (till ugnsformen)

Krämig och god vegetarisk lasagne med Planti Cooking Fraice Natural. Räcker till många och en uppskattad rätt för hela familjen, stora som små.

Gör så här:
Sätt på ugnen på 200 g.
Häll av bönorna och blanda bönor, de rivna rotfrukterna, vitlöken och riven ost i en bunke. Blanda i Planti Cooking Fraiche naturell och kryddorna.
Smörj en ugnsfast form med lite smör eller olivolja.
Varva sedan lasagneplattor med fyllningen. Avsluta på toppen med ett lager lagrad ost, några rosmarinkvistar och lite svartpeppar.
Grädda lasagnen i ugnen i ca 30 minuter.
Receptet är framtaget tillsammans med koket.se