Ta sovmorgon och lyxar till det med en himmelsk tofu benedict.
(4 portioner)
Vegansk hollandaisesås
Fräs schalottenlöken i oljan tills den mjuknar och blir lätt transparent.
Vispa ner majsstärkelsen och fortsätt sedan med att vispa ner citronskal, citronsaft, dijonsenap, gurkmeja och Creamy Cooking.
Koka upp såsen under omrörning och låt sjuda på låg värme tills den tjocknar.
Tofu
Skiva tofun i skivor och stek gyllenbrun på båda sidor i lite olja. Salta och peppra.
Servering
Lägg det rostade brödet på assietter.
Skär av den nedersta träiga biten på sparrisen och släng. Stek sparrisen i lite olivolja tills den mjuknar något och får färg. Salta och peppra. Fördela sparrisen över brödskivorna. Lägg på den stekta tofun och skeda över generöst med hollandaisesås. Toppa med finhackad gräslök och servera på direkten.