En bakelse som är superenkel att baka vilket gör att du har mer tid att dekorera den med hela hjärtat.
Sätt ugnen på 250 grader.
Blanda ihop strösocker, vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke.
Vispa ner lite mjölk i taget tills du har en slät smet utan klumpar.
Bred ut smeten på en bakplåtspappersklädd plåt.
Grädda i 5-7 minuter eller tills den börjar få färg i kanterna.
Lägg under tiden ett bakplåtspapper på en arbetsbänk och strö över strösocker.
När rulltårtan kommer ut ur ugnen vänder du upp den på det sockrade pappret. Dra försiktigt bort det bakplåtspapper som sitter fast i kakan. Pensla eventuellt pappret med kallt vatten om det inte vill lossna.
Låt svalna helt.
Sätt två kaffefilter i en sil, satt över en skål. Häll på yoghurten och låt den rinna av i minst 2 timmar i kylskåpet. Bred ut den avrunna yoghurten över den avsvalnade kakan. Fördela färska bär över och rulla sedan ihop. Skiva i ca 5 cm tjocka skivor och ställ på högkant på assietter.
Vispa grädden fast och fluffig. Spritsa en klick på varje bakelse.
Dekorera med färska bär, citronmeliss och torkade blomblad.