Nytt namn och nytt recept.
Dessert Visp är nu något mindre söt samt har en något mer rund smak av vanilj. Den är fortsatt mjuk och len i konsistensen och ger ett gott och fluffigt havrevisp istället för vispgrädde.
Produkten blir som bäst om den vispas kylskåpskall. Öppna förpackningen och tryck ut den hårda vispen, vispa sedan ordentligt med elvisp i ca 3 minuter tills den är härligt fluffig. Perfekt alternativ till vanlig grädde till tårtor, cupcakes eller kladdkakan.
Mjölkfri, laktosfri. Lämplig för veganer.
Vi använder endast certifierad palmolja.
Energi | 1018kJ/246kcal | |
Fett | 21 g | |
varav mättat | 14 g | |
Kolhydrat | 13 g |
varav sockerarter | 3,8 g | |
Protein | 0 g | |
Salt | 0,34 g |
Notera att receptförändringar kan ske. Läs alltid på förpackningen i första hand, där anges alltid korrekt information om produktens innehåll.